BULLET NOTES

Planlegger - Dagbok - Notatbok

Bullet Notes/Bullet journal er en planlegger hvor du selv bestemmer hvordan du vil fylle ut sidene. Her er det bare å være kreativ.
Utforme egne kalendere, notater, diverse lister,  ting som må gjøres, må huskes, skal skje eller har skjedd.
Boka hjelper deg å få den oversikten du selv ønsker.

 

Man blir fort hekta når man oppdager hvor gøy det er og alle mulighetene man har. 

 

 

 

 


Et tips for å gjøre din Bullet Journal mer personlig kan være å lime inn bilder. Kombiner det gjerne med en handlettering.  Anbefaler Handlettering bøkene; 1000 Dekorative idéer, Handlettering Øvingshefte  og Handlettering Øvingshefte Bokstaver, hvor man lærer trinn for trinn hvordan man skal lage en Handlettering. 

 


Få oversikt over de bursdagene du må huske. Tegn opp en kalender ved å dele inn etter måneder.  Dekorer gjerne for å gøre den mer personlig. Her er det dekorert i et bursdagsrelatert tema. 

 


 

 

Det er flere måter og sette opp en oversikt over måneden. Den kan f.eks settes opp med en linje til hver dag, eller slik som en tradisjonell kalender. Anbefaler og google så du finner det oppsettet som passer best for deg og det du ønsker å ha med. 

 

 

 

Det er bare kreativiteten som setter grenser for hva du kan lage lister på. Her er det tenkt en liste på hvilke bøker man har lyst til å lese i 2018, eller hvilke filmer og serier man har lyst til å se. Listen du vil sette opp kan gjøres om til en illustrasjon som har med tema og gjøre, slik som eksempelet viser. 

 

 

En stor del av Bullet Journal konseptet er å få oversikt. En måte og få litt bedre oversikt på er å sette opp lister. Her er det satt opp en liste over det som  bør gjøres i hagen.  Det er gjort av plass til en dekorativ handlettering på venstre side.  I Handlettering 1000 dekorative idéer får du tips om hvordan du kan lage kranser med blomster, og i Øvingshefte Bokstaverer lærer du falsk kalligrafi. 

 

Det som er kjent for Bullet Joural er at man lager lister med forskjellige symboler.  Eks her er det satt opp ting som må gjøres, det som er utført har fått et annet symbol. Her er det også satt opp en handlettering med dekorative bokstaver som forsterker budskapet.  Det er også lov og drømme seg bort og sette opp ønsker. Hvem vet, kanskje blir de virkelige. 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.