Faber-Castell har flere spesialtilpassede tegne- og maleprodukter for barn. Til de minste barna anbefales Jumbo grip-serien som har den ergonomiske trekantede blyantformen med patentert soft-grip-sone for et bedre grep. Faber-Castells GRIP 2001 serie er en tradisjonell tre-blyant med soft-grip-sone som anbefales de litt større barna. Alle fargeblyanter med GRIP kan blandes ut sammen med vann og brukes som maling.  Fargen i blyantene er laget av samme type pigmenter som brukes i mat-farge og er derfor helt ufarlige.  

 

Faber-Castell Creative Studio tilbyr et bredt utvalg  av prisgunstige produkter for de som er glad i å tegne og skrive ,  er studenter eller kunstere.  Produktene som omfattes av dette konseptet er Art GRIP-blyanter, PITT-kunstnerpenner, kalligrafi-penner, grafittskissepenner og pasteller.

 

 

 

 

Faber-Castell har et bredt spekter av skriveredskap, blant annet de populære GRIP-skoleblyantene, de doble blyantspisserne med grip, kulepenner,  Ecco Fiper-tip tusjpenner, trykkblyanter og viskelær.

 

 

Faber-Castell  har et bredt utvalg av tekstmarkører, enten  det er til bruk for å  markere skrevne tekster eller til å markere i bøker.  Det finnes også tekstmarkører med gripegenskapen for et bedre grep på tusjen. 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.